Razvoj ženskog preduzetništva u agrobiznisu

Bez autora
Aug 11 2013

Pokrajinski zavod za ravnopravnost polova raspisao je Konkurs za sufinansiranje nabavke opreme ili uređenja prostora za razvoj ženskog preduzetništva u agrobiznisu. Sredstva se dodeljuju ženama preduzetnicama u agrobiznisu. Ciljevi finansiranja su podrška ženama u agrobiznisu, ohrabrivanje žena u ruralnim sredinama da uzmu aktivno učešće u poboljšanju sopstvenog ekonomskog položaja kroz samozapošanjavanje i afirmacija jednakih šansi i učešća žena i muškaraca u agrobiznisu. Pokrajinski zavod za ravnopravnost polova dodeljuje bespovratna sredstva za sufinansiranje nabavke opreme ili uređenja prostora za razvoj ženskog preduzetništva u agrobiznisu u ukupnom iznosu od 1.000.000 dinara. Prednost prilikom konkurisanja imaju preduzetnice u agrobiznisu koje su prošle obuke na temu osnovnih koncepata preduzetništva u okviru projekta “Žene preduzetnice u agrobiznisu” koji je pokrenuo USAID.

Razvoj ženskog preduzetništva u agrobiznisuPokrajinski zavod za ravnopravnost polova raspisao je Konkurs za sufinansiranje nabavke opreme ili uređenja prostora za razvoj ženskog preduzetništva u agrobiznisu.

Sredstva se dodeljuju ženama preduzetnicama u agrobiznisu.

Ciljevi finansiranja su podrška ženama u agrobiznisu, ohrabrivanje žena u ruralnim sredinama da uzmu aktivno učešće u poboljšanju sopstvenog ekonomskog položaja kroz samozapošanjavanje i afirmacija jednakih šansi i učešća žena i muškaraca u agrobiznisu.

Pokrajinski zavod za ravnopravnost polova dodeljuje bespovratna sredstva za sufinansiranje nabavke opreme ili uređenja prostora za razvoj ženskog preduzetništva u agrobiznisu u ukupnom iznosu od 1.000.000 dinara.

Prednost prilikom konkurisanja imaju preduzetnice u agrobiznisu koje su prošle obuke na temu osnovnih koncepata preduzetništva u okviru projekta “Žene preduzetnice u agrobiznisu” koji je pokrenuo USAID.

Preduzetnice u agrobiznisu mogu aplicirati samo sa jednim projektom, u visini traženih sredstava do 250.000 dinara.

Preduzetnice u agrobiznisu dostavljaju sledeću dokumentaciju:

  • popunjen konkursni obrazac;
  • dokaz o obukama u okviru projekta “Žene preduzetnice u agrobiznisu”;
  • biznis plan;
  • budžet projekta;
  • dokaz o registraciji delatnosti ili poljoprivrednog gazdinstva.

Prijave na konkurs sa pripadajućom dokumentacijom, dostavljaju se u zatvorenoj koverti poštom ili lično na adresu:
Pokrajinski zavod za ravnopravnost polova
Bul. Mihajla Pupina 6
Novi Sad
sa naznakom “Konkurs za sufinansiranje nabavke opreme ili uređenje prostora za razvoj ženskog preduzetništva u agrobiznisu”.

Konkurs je otvoren do 15. septembra 2013. godine.

Konkursna dokumentacija se može preuzeti na sajtu Zavoda za ravnopravnost polova.

Sve dodatne informacije u vezi sa realizacijom  Konkursa mogu se dobiti u Pokrajinskom zavodu za ravnopravnost polova na telefone: 021/6615-133, 021/6615-77, ili putem e-mail adresa: zavod.ravnopravnost@vojvodina.gov.rs i zavod.ravnopravnost@gmail.com.

 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik